Как да останете онлайн евтино в страни извън европейската общност?

специална отстъпка от 9.99 лева за посетителите на нашия сайт

Пътя от България към западните страни, макар на територия в Европа, минава през страни извън Европейската общност. Един от неприятните ефекти преминавайки през тези страни е, че роуминг таксите са "убийствено" високи. Такива страни са Северна Македония, Сърбия, Швейцария, Косово, Черна гора, Албания, Босня и Херцеговина, (тук добавяме и Турция макар и посоката да е на изток). 

Ако тук си мислите че 8 лева разговор за минута са хипер много, то има един невидим "дявол", който е с пъти по-голям. Това е достъпа до интернет! Няколко минути в интернет, когато сте в роуминг може да ви струват цяло състояние. Например, ако споделите снимка от телефона си във фейсбук - цената може да е между 20 и 100 лева според големината на файла. Ако имате кредитен лимит, то това е добре - ще го стигнете за нула време, а и може да го надминете защото се обновява на всеки час.  Ако нямате, сметките ви могат да са буквално космически!

Има решение обаче и се нарича eSIM. Можете да си купите пакети за интернет с определен обем за интернет - нормално между 4 и 15 евра за 3 до 30 дни например от AirAlo.com

Oбаче може да се окаже, че вашият телефон няма eSIM. Решението е да направите телефона си еСИМ съвместим, без да го сменяте. От eSIM.bg предлагат възможност да си добавите eSIM карта в телефона (за Андроид) без да си купувате нов и да го сменяте. 

Успяхме да осигурим отстъпка от 9.98 лева за всяка поръчка през техния сайт: https://www.esim.bg/ като използвате специалния промо код FILIPOVGS.

Как да се възползвате:

  1. Отидете на сайта https://www.esim.bg/ 
    Купи esim.me карта от esim.bg
  2. Добавете продукта в кошницата
  3. Стъпете на линка "имам промо код" и въведете кода


  4. Въведете си данните и платете (плащането става само по банков път!)
  5. За въпроси - позвънете на телефона на сайта https://www.esim.bg/  

Надяваме се, това да ви е полезно и да ви спести разходи и да бъдете свързани с близките си по време на път постоянно.



Share this post
Архив
Засилен контрол на Хърватската граница